„Пирин мес“ ООД и Юнашкият тиган

Екипът на тридневното кулинарно веселие „Юнашки тиган- Копривщица 2012″ провеждащо се на 29, 30 април, и 1 май в Копривщица, на което ще бъде атакуван рекорда на „Гинес“ за Най-голям български тиган, ще готви с пилешко филе предоставено от фирма „Пирин Мес” ООД

Фирма „Пирин Мес” ООД е създадена през 2007 г., с основен предмет на дейност –  производството и търговия с пилешки продукти. Седалището и производствената база се намират в гр. Разлог. Фабриката се простира на площ от 40 декара. Заводът е реконструиран съгласно европейските изисквания с нови технологични решения за производствени мощности.

Продуктовата листа на „Пирин Мес” включва: бутчета, пилета, крилца, сърца, трътки, парти бут, пилешко бедро, дробчета, пилешка пържола от бут, пилешка пържола филе, филе блок. Всички продукти са разработени в съответствие със световните технологии и изисквания. Задължително условие и практика е използването само на висококачествени и екологично чисти суровини и материали.

За контакти с  „Пирин Мес” ООД

тел. 0894 66 52 44

Тодор Топалов

Ангел Ангелов

Списание Собственик

социални мрежи

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=4245

Създадено от на апр. 27 2012. Част от Етно пикник, Новини. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes