Сега или никога???

Сега или никога е времето да осъдим Либия да ни плати всички разходи, направени по време на тези дълги осем години, включително и обезщетение за нанесени морални и материални вреди на сестрите, палестинският лекар и на д-р Георгиев.

Сега или никога трябва да се поиска екстрадирането на мъчителите на нашите сестри и да започне незабавно съдебен процес над тях.  Сега или никога е времето българският народ да разбере истината, кой и с колко си напълни гушката, покрай трагедията на тези хора. Сега или никога е времето да се разбере, кои западни държави, какво са получили в замяна на помощта им за освобождаването на сестрите и под каква формата.

Сега е времето да се разбере, имало ли е бездействие с власт от страна на тогавашният вътрешен министър г-жа Надежда Михайлова-Нейнски и от тогавашният премиер г-н Иван Костов и какво е струвало това на държавата.

Сега е момента България в лицето на своят външен министър, премиер, президент или главен прокурор да повдигнат обвинения срещу Либия и в частност срещу мъчителите на нашите медицински сестри и палестинският лекар и да обявят всички договори, договорки и сделки покрай освобождаването на сестрите и лекаря за невалидни и за плод на  изнудване

Сега е времето да се разбере всичко за нефтените и газовите концесии, подписани още по времето на Тодор Живков.

Сега е времето да се разбере всичко за либийският дълг към България. Какъв беше неговият истински размер/ според едни е бил в размер на 56,635 млн. Долара, а според други, много повече/ и за какво и от кого беше изтъргуван. Кой се облажи и с колко.

И каква беше истинската роля на онзи бивш външен министър с многото имена и самоличности.

Сега или никога!

Е може и след меденият месец на г-н Младенов.

Николай Ветев

Германия

http://www.afera.bg

бутони за споделяне

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=3285

Създадено от на авг. 22 2011. Част от Закони, Новини. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes