Данчо Опиц е просто човек….

Здравейте, в последните дни не съм писала и публикувала нищо, защото семейство Опиц решиха, че е хубаво за известно време да се дистанцират от тази шумотевица, която се създаде около тях.
Хората се измориха, обезвериха, да не говорим, че се наслушаха на истински жлъчни коментари относно Йордан. Те страдат и изживяват събитията не по-лесно от който и да е друг в подобна ситуация.
За съжаление никой не се сети, че психическия тормоз над тях е нещо непоправимо. В крайна сметка вече два дни Данчо е в затвора, за момента всичко е нормално или поне до колкото може да бъде такова.
Днес беше помолил само за батерии на слуховото си апаратче, тъй като без него не чува почти нищо. Ще го видим до няколко дни.

Моля ви от сърце, стига вече с тези котки, стига вече с тези ловни трофеи /за информация, до момента разбрах, че за цялата му „ловна кариера“ има застреляни общо 2 заека/, всичко останало е „имам една приятелка, която има братовчедка, чиято колежка живее…., а тя чула от съседка, че е видяла….“

Аз знам истината, но не мисля, че това е сериозно да се коментира. Най-малкото, ако имаше случай с дългогодишен тормоз и залагане на капани на котки, то кой ли не би разбрал за това.

Това са извращения. Аз самата имам котка, имах и куче, обожавам животните и не бих имала подобни хора за приятели. Те също имаха куче, мелезче, подобно на немска овчарка, но не съвсем. Обичаха я много, наистина много.

Отидете на ул.“Чаталджа“, разходете се по нея, попитайте тук там, много ми е интересно какво ще чуете от хората и съседите на Опиц. Снощи се събрахме там, голяма група хора бяхме, все съседи и приятели. Всички си поплакахме хубаво.

Хората обичат Данчо, това е истината. Да, и те се карат, може и да се напсуват, може и да не си говорят по няколко дни, а след това са пак заедно.

Не ви ли звучи познато, това не е ли нещо нормално за всеки един от нас???

Или той трябва да бъде извънземен, за да не го оплюват тук и там???

Кой от нас не е просто човек, който греши и си понася последствията. Това е, Данчо не е иконописец, пенсионер или потомствен Фон Опиц, той е ПРОСТО ЧОВЕК…

Радостина Изова

Обръщението е публикувано във Фейсбук групата за защита на иконописеца.

Списание Собственик

Отново публикуваме без никаква намеса текста.

бутон за сайт

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=4441

Създадено от на сеп. 20 2012. Част от Закони, КОНФЛИКТИ, Новини. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes