Копривщица – накъде след изборите

В тези предизборни дни, трябва да пиша страхотни неща, които да мотивират хората да изберат в деня на изборите бюлетина №6 за Независим Кмет или същият №6 за Независим общински съветник. Какво да кажа за себе си не знам. Едни ми казват, че не трябва да се хваля и да бъда скромен, други ми припомнят за какво съм се борил толкова години, трети ми казват да зарежа всичко.

Винаги съм бил извънсистемен човек  и желанието ми  да влезна в Община Копривщица е за да разбия системата от общински зависимости и  задкулисни договорки,  да променя Общината и да я отворя  към хората от Копривщица.

На едно от последните заседания на Общински съвет Копривщица, г-жа Искра Шипева каза дословно „Всички вкупом съгрешихме“.

И сега ВСИЧКИ ВКУПОМ искат отново да поемат бъдещето на Копривщица в свои ръце.

ВСИЧКИ ВКУПОМ обещават същите неща. Водата ще оправим, туризма ще разбудим, евро проекти ще усвояваме, гората ще спасим, работа ще подсигурим и какво ли още не.

При срещите ми с хората, непрекъснато чувам че не обещавам достатъчно, че не раздавам надежди за светло бъдеще. Така избори не се печелели.

Истината е, че Копривщица е поставена на колене от зависими хора, които изпълняват просто поръчки.  Малки поръчки, големи поръчки, глупави поръчки. Но поръчки носещи власт и пари на малка група хора.

Всички знаете за трите проблема на Копривщица. ЗЛОБА, ЗАВИСТ и ЗАВИСИМОСТ.

Гордея се че взех участие в началото на едно начинание в което нямаше нито едно от трите.

Петима копривщени поставиха началото на КООП Копривщица. За продажба и реклама на копривщенски продукти и занаятчийски стоки на Фермерските пазари. Всички заедно, без една крива дума отидоха и го направиха. Значи можело. На 18 октомври ще го повторим отново в по-голям формат. Това е начина. Всички заедно, около една идея.

Пък изборите ще минат скоро.

И от Копривщени зависи на къде ще тръгне Копривщица.

В ръцете на същите ВКУПОМ СЪГРЕШИЛИ или в ръцете на Копривщени.

Ангел Ангелов

Независим кандидат за кмет и общински съветник

С Бюлетина № 6

бутони за социални мрежи

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=5215

Създадено от на окт. 7 2015. Част от Еврофондове, Закони, Избори, Икономика, История, Копривщица 2015, Новини, РестиТУТУция, Съвети, Той Чиновника. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes