Копривщица – накъде след изборите

В тези предизборни дни, трябва да пиша страхотни неща, които да мотивират хората да изберат в деня на изборите бюлетина №6 за Независим Кмет или същият №6 за Независим общински съветник. Какво да кажа за себе си не знам. Едни ми казват, че не трябва да се хваля и да бъда скромен, други ми припомнят за какво съм се борил толкова години, трети ми казват да зарежа всичко.

Винаги съм бил извънсистемен човек  и желанието ми  да влезна в Община Копривщица е за да разбия системата от общински зависимости и  задкулисни договорки,  да променя Общината и да я отворя  към хората от Копривщица.

На едно от последните заседания на Общински съвет Копривщица, г-жа Искра Шипева каза дословно „Всички вкупом съгрешихме“.

И сега ВСИЧКИ ВКУПОМ искат отново да поемат бъдещето на Копривщица в свои ръце.

ВСИЧКИ ВКУПОМ обещават същите неща. Водата ще оправим, туризма ще разбудим, евро проекти ще усвояваме, гората ще спасим, работа ще подсигурим и какво ли още не.

При срещите ми с хората, непрекъснато чувам че не обещавам достатъчно, че не раздавам надежди за светло бъдеще. Така избори не се печелели.

Истината е, че Копривщица е поставена на колене от зависими хора, които изпълняват просто поръчки.  Малки поръчки, големи поръчки, глупави поръчки. Но поръчки носещи власт и пари на малка група хора.

Всички знаете за трите проблема на Копривщица. ЗЛОБА, ЗАВИСТ и ЗАВИСИМОСТ.

Гордея се че взех участие в началото на едно начинание в което нямаше нито едно от трите.

Петима копривщени поставиха началото на КООП Копривщица. За продажба и реклама на копривщенски продукти и занаятчийски стоки на Фермерските пазари. Всички заедно, без една крива дума отидоха и го направиха. Значи можело. На 18 октомври ще го повторим отново в по-голям формат. Това е начина. Всички заедно, около една идея.

Пък изборите ще минат скоро.

И от Копривщени зависи на къде ще тръгне Копривщица.

В ръцете на същите ВКУПОМ СЪГРЕШИЛИ или в ръцете на Копривщени.

Ангел Ангелов

Независим кандидат за кмет и общински съветник

С Бюлетина № 6

бутони за социални мрежи

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=5215

Създадено от на окт. 7 2015. Част от Еврофондове, Закони, Избори, Икономика, История, Копривщица 2015, Новини, РестиТУТУция, Съвети, Той Чиновника. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Може да пропуснете до края и да оставите коментар. Пинг в момента не е позволен.

Оставете коментар

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes