Представяне на новото гражданско обединение „Граждани управляват България“

На 28 декември 2011 г., от 12.00 часа, в пресклуба на „София прес“ ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представено новото гражданско обединение „Граждани управляват България“, съобщиха от пресклуба.

Чрез механизма на „Закон за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление“ се стартира гражданска инициатива за законодателна промяна, целяща чрез осъвременяване на Гражданско процесуалния кодекс, да се постигне пряк икономически ефект от над 25 млн. лв. за година, заявиха от обединението.

На срещата ще бъдат представени плановете, принципите и целите на обединението, както и още две прагматични инициативи с висок икономически ефект за обществото –
варианти за прилагане и популяризация на „Закон за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление“; възможностти по регламентиран път гражданите да участват в процесите на управление на страната чрез експертизи, даващи рационални решения.

Участници:

  • Емил Бурнаски – главен координатор към Агенция за изследвания и иновации;
  • Георги Палпурин – експерт в областта на търговете и собственик на сайта targ.bg;
  • Ангел Ангелов – учредител на Българска асоциация на ощетените собственици на недвижими имоти.
http://econ.bg

spodelime

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=3911

Създадено от на дек. 27 2011. Част от Закони. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes