Честита Баба Марта Свят / Happy Baba Marta World

Българска мартеница Рекорд на 1 март: Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути в цял свят

В рамките на Националната благотворителната кампания „Децата и традициите“ Фондация „Национален тръст за съхранение на културно историческото наследство България“ организира събитието Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“ Официалния рекорд ще започне на 1 март, в 11.00 ч. Българско време и ще завърши 11.05ч. Българско време. Всеки желаещ, ще може да участва в правенето на мартеници и да подпомогне каузата която ще подкрепим.

В събитието ще могат да участват всички български градове, села, читалища, колективи и задгранични общности, които заявят участие и впишат брой участници. Заявилите участие ще получат работни и рекламни материали за участие в рекорда. След приключване и преброяване, ще получат официален сертификат за участие и регистрирания брой участници.

Официална страница на събитието    http://www.babamartaworld.com/

Каузата която ще подпомогнем всички заедно с участието сиhttp://www.babamartaworld.com/ е „Възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания„  http://www.decaohz.org/?cid=5&NewsId=10 на Сдружение „ДЕЦА С ОНКОХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ“

Център за възстановяване на деца

Носител на Балканския рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути в цял свят“ ще е  Сдружение „ДЕЦА С ОНКОХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ“ 

Фондация „Национален тръст за съхранение на

културно историческото наследство България“

Програма „Балканска книга на рекордите“

national.trust.bg@gmail.com

Събитието във Фейсбук:  https://www.facebook.com/events/240371056132849/?source=1

бутон за споделяне

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=4886

Създадено от на дек. 28 2013. Част от Баба Цонка, История, ЛЮБОПИТНО, Новини, Събития, Събития. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes