Юнашкия тиган на България посреща гости в Копривщица на 7, 8, и 9 август

Юнашкия тиган на БългарияЮнашкия тиган на България, ще посреща гости на мястото от където започна всичко. На 29 април 2012 г., за първи път запалихме Юнашкия огън и загряхме един огромен съд в Копривщица. Нарекохме го Юнашки тиган. Много ни се смяха, малко ни вярваха, а през годините ни имитираха неуспешно. Сега, след над 200 000 порции автентична храна, приготвени в Юнашкия тиган на България, след участие в градски празници, събори, фестивали и кулинарни балкански рекорди, ще покажем какво сме постигнали до момента.

На XI Национален събор на българското народно творчество „Копривщица 2015” на 7, 8, и 9 август ще можете да ни посетите в началото на град Копривщица, до общинския паркинг, пред Бистро ЮНАЦИТЕ. Там ще бъде „Чорбаджийския двор“ на Академия „Кулинарен историк“  Ще можете да си вземето домашно сирене, масло, мляко, Домашна лютеница „Кулинарен историк“  домашни сладка и продукти, приготвени на място.

Академия "Кулинарен историк"За ръководителите на групи, ще предложим за трите дни на събора групово меню, от Юнашки кебап с три различни рецепти , за трите дни. Менюто включва порция Юнашки кебап в термо кутия с капак и питка.

Цената на менюто Академия „Кулинарен историк“от Юнашкия тиган е 4.00лв.

Всеки ден ще бъдат приготвяни само по 4000 порции, така че предварителните записвания са с лимит от 3000бр. Менюто се заплаща по банков път и се издава фактура за заявеното.

Банкова сметка IBAN BG09BUIN95611000186650  

„Екоенерджи Билд“ ЕООД, МОЛ Велислава Ангелова, в основание запишете заявената бройка.

За контакти и резервации: national.trust.bg@gmail.com

тел. 0885 63 20 35 Ангел Ангелов

социално споделяне

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=5029

Създадено от на юли 16 2015. Част от Академия кулинарен историк, Закони, История, Копривщица 2015, Кулинарен историк, Новини. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes