Заедно за Копривщица с Бюлетина №6

ЛИЧЕН АНГАЖИМЕНТ какво ще свърша ЗАЕДНО с всички граждани на Копривщица, ако бъда избран за кмет.

Ангел Костадинов Ангелов

Независим кандидат за кмет на Община Копривщица

За децата: Общинска помощ в размер на 1000 /хиляда лева/ за всяко новородено дете, на което поне един от родителите е с постоянно местожителство в Копривщица. Подкрепа от Общинската администрация на „Родителски кооперативи“ и детски музикални, танцови и спортни  формации.

За водата: Незабавен ремонт на Водохващане „Шириней“ заедно с ВиК София Окръг. Преговори с производители на минерална вода, за доставка на преференциални цени на големи разфасовки за битова употреба. Активиране на вече готовия проект за ремонт на водопроводната и канализационна мрежа на града.

За болните: БЕЗПЛАТЕН транспорт за профилактични прегледи. Въвеждане на ДИЕТИЧНО хранене в „Социален патронаж“ Копривщица. Подсигуряване на ръжен хляб за диабетно болните на производствена цена. Откриване на СОЦИАЛНА АПТЕКА в града с денонощно работно време.

За туризма: Създаване на поредица от събития, които да увеличат местния туристически поток. Развитие на търговската марка „Копривщица – Столица на фолклора и съхранената традиция“ чрез участие на туристически борси и изложения.

За земеделието: Откриване на общински център за БЕЗПЛАТНИ консултации за изработване на ЕВРОПРОЕКТИ и участие в европейски програми.

За имотните проблеми: Създаване на постоянна „Работна група Имоти“ с участие на Общинската администрация, геодезисти, юристи и граждани за ревизиране на действия по разпореждане с общински и частни имоти.

За дървата: Пълна ревизия на принципите за разпределение на дървата за огрев. Стартиране на предварително проучване за включването на всички частни домове и общински сгради в инициативата „КОПРИВЩИЦА – ЕКОЛОГИЧЕН ГРАД“  за подсигуряване чрез европейско финансиране на съвременни отоплителни уреди с димни филтри и минимално потребление на дърва за огрев.

За производителите: Всички желаещи производители на картофи, домашни сладка и други традиционни продукти, могат да се включат във вече стартираната инициатива „КООП КОПРИВЩИЦА“ за директни продажби на продукцията си на Фермерските пазари в София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе.

За животновъдите: Предоставяне на помещение и осигуряване на средства за ВЕТЕРИНАРНО ОБСЛУЖВАНЕ на място в града. Започване на процедура по общностна регистрация по Наредба 26 за законни директни продажби на млечните продукти и произведения.

За традиционните продукти и храни: Откриване на магазин, на кооперативен принцип в град София, за постоянно предлагане на традиционни продукти, храни и домашно произведени сладка и зимнина.

Да го направим! Заедно за Копривщица.

Няма да ви нося по къщите кашкавал, салам и напразни надежди.
Не ме чакайте по кюшетата и скришни места с предизборни пазарлъци.
Няма да прочетете ПРОГРАМА с празни приказки за Водата, Гората, Земята и ТоризЪма на Копривщица.
На 23 октомври, баш на пазара в Копривщица, ще поема ЛИЧЕН АНГАЖИМЕНТ какво ще свърша ЗАЕДНО с всички граждани на Копривщица, ако бъда избран за кмет.

БЮЛЕТИНА № 6 ЗА НЕЗАВИСИМ КМЕТ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

АНГЕЛ КОСТАДИНОВ АНГЕЛОВ

бутони за социални мрежи

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=5224

Създадено от на окт. 23 2015. Част от Анализи, Еврофондове, Закони, Избори, Икономика, История, Копривщица 2015, ЛЮБОПИТНО, Новини. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes