Дани Пачката в комбина с Андро

Човекът на бандата на рома Андро Кьоравия в стария архив на Софийския градски съд е Даниела Малинова, станала известна като Дани Пачката. Двамата бяха задържани на 20 май 2008 г.
Дани Пачката била следена и подслушвана дълго време, преди да стане ясно, че тя е жената, която подпомага бандитите, твърдят от МВР. От СРС-тата разследващите разбрали за друга имотна измама – сделка с 14 дка в кв. „Стрелбище“, станала известна като „Златното пате“.
По-късно лъсват измами с градинките пред столичната полиция и ХЕИ, както и парк с църква на ул. „Опълченска“. Общо 24 нотариални акта били подменени в архива, установила ревизия.

Разследващите успяват да документират общо 6 измамни сделки с имоти, като 2 от тях са  на бандата на Андро Кьоравия. При тях Кьоравия използва за „бушони“ бившите съпрузи Малин и Марияна Андрееви. Те били зарибени по същия начин като Илиян Илиев – чрез заеми, които съпрузите не могли да върнат.

Разплитането на измамите на имотната мафия тръгват от жалба на семейство възрастни софиянци. Те искат да дарят парцел с вила на дъщеря си в Бояна. Когато пристигнали на вилата, видели, че някой прави ремонт в нея. Семейството с ужас установило, че непознатият нов собственик – Константин Бухлев, дори успял да заложи имота пред банка срещу кредит.

standartnews.com

социални бутони

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=2916

Създадено от на юни 8 2011. Част от Измами, Новини. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes