ТРЕТИ Балкански рекорд за „Най-голямата лютеница, направена в една тава“ в София

12036537_985266398207045_4579080885700789789_nИ тази година за трети път ще правим Домашна лютеница „Кулинарен историк“ в рамките на гайдарско надсвирване „Златна Българска Гайда“ Копривщица гостува на София 2016 г.в София, Южен парк, Голямата поляна.
Започваме на 4 септември преди изгрев слънце.
Очакваме всички, които искат да се включат в приготвянето на Юнашката лютеница, да заявят предварително участие.

Идеята ни е да се включат всички които искат, в процеса на приготвяне на лютеница. Ще се мелят домати, печени чушки, моркови, печени патладжани.

Ние подсигуряваме всички продукти. Не се плаща нищо. За всички, които участват в приготвянето, ще подсигурим обяд и безалкохолни напитки. След приключването, ще получат и армаган от три буркана лютеница.

При желание, всеки може да си закупи лютеница по 4.00 лв. буркана. Няма значение дали е участвал в приготвянето, или е само наблюдател. Възможна е и предварителна поръчка на количества. След приготвянето на продукта, се дават проби в лицензирана лаборатория, за да е сигурно, че е спазена технологията.
Събитието е благотворително. 10% от приходите, ще бъдат дарени за каузата на Проект за изграждане на първия в България „Център за възстановяване и работа с деца с онкохематологични заболявания“ http://www.decaohz.org/?cid=5&NewsId=10

бутон за сайт

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=5286

Създадено от на авг. 26 2016. Част от Академия кулинарен историк, Баба Цонка, Етно пикник, История, Копривщица, Кулинарен историк, ЛЮБОПИТНО, Новини, Хлебна къща "Кулинарен историк" Копривщица. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes