Босове от Москва си организират парти край Варна

Руската мафия напазарува родното Черноморие. Митовете и легендите, че СИК и ВИС-2 били спрели руската мафия останаха назад в миналото. Наместниците на руски ОПГ-та държат в здрава хватка почти цялото Черноморие, категорични са анализатори в службите. Разбира се, сега те играят ролята на легализирани „банкери” и играчи на пазара на недвижимости.

Руснаците си осигуриха най-сладките позиции по Черноморието, защото са платежособни предпочитани участници на пазара. Те не дадоха никакъв шанс на спекулиращите ирландци и англичани. Сега са хвърлили око на апетитни терени, контролирани в момента от наши „момчета”.

Ако по Северното Черноморие преди кризата срещаха известен отпор чрез алианси на местни играчи, то сега са пълновластни господари на положението. Нашите босове го играйкат техни отзивчиви партньори.

Идването на Путин в България даде повод на намазани руски „бизнесмени” да си организират спешъл парти по случая. Не че руският премиер им е дал нишан, иронизира спец от ГД БОП. Но те си падали да се правят на интересни.

Сбирката е насрочена за събота вечерта, но вероятно ще продължи и в неделя. Мястото на „тайната вечеря” е известно на българските служби – суперлуксозен „бутиков” хотел в зоната Обзор.

Повечето от участниците са бивши руски спецове, вживели се в ролята на успешни „бизнесмени”. Ще присъстват банкери от морската столица. Но тамада ще бъде голям бос от Москва, който държи чрез подставени лица няколко хотела в „Слънчев бряг”.

bgsniper.com

социални мрежи

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=825

Създадено от на ное. 14 2010. Част от ИМОТИ, Новини. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes