Как и с какво се мие Юнашкият тиган. Само с DISHMATE 

Дойде време да разкажем и покажем и част от нещата за които не се говори много. Готвихме три дни в Копривщица, един ден в Трън, два дни в Разград и два дни в Жеравна. Приготвихме над 11 000 порции в Юнашкия тиган по стари и позабравени рецепти. Нарязахме няколко тона зеленчуци, месо и гъби. Навъртяхме над 4000 километра. Събитията на които участвахме бяха посетени от около 45000 човека, според организаторите.

Отговорихме на хиляди въпроси колко лук, колко месце и колко вино слагаме, за да се получи този уникален вкус. Колко време готвим, колко дърва сме приготвили.

На всички отговаряме с удоволствие и радост. Но щом свърши веселбата, Най-големия български тиган трябва да се измие. И тук се появиха проблемите. Съоръжението е стряскащо голямо и след като опитахме почти всички известни препарати за миене на съдове, можем да се похвалим. Открихме нашия най добър препарат.

И да, това е реклама. Реклама на продукт който ни спаси от търкане, стъргане, безкрайно плакнене и ред други неприятни усещания.

Ето това е препарата с който завършваме 8 часовото готвене, когато всичкото хапване е свършило.

Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ ООД, предлага   професионални почистващи препарати с търговска марка Iduna :

DISHMATE 

 

бутони за социални мрежи

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=4494

Създадено от на ное. 19 2012. Част от Етно пикник, История, Новини. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes