Време е за освобождаване или предоговаряне на такса смет за 2012 г.

Дойде време за всеки собственик, да се погрижи за предстоящите такси битови отпадъци за 2012 г. До 30 ноември 2011 г. ще се приемат документи на фирми, които искат такса смет да им се определя според броя съдове или чрез пряко договаряне с почистващите фирми.

Всички, които искат налогът да се изчислява според броя съдове, трябва да подадат декларация по образец, актуално удостоверение за вписване в Търговския регистър или документ от окръжния съд, издаден не по-рано от 1 септември.

Юридическите лица, които искат да се договорят пряко с почистващите фирми, трябва да подадат заявление по образец и да представят сключен договор със съответния чистач. При този метод за определяне на такса смет, фирмите също трябва да представят удостоверение от Търговския регистър или документ от съда. Освен тях  съответната почистваща фирма ще трябва да покаже разрешително, че  има разрешение да извозва смет.

Всички декларации за освобождаване и предоговаряне на такса битови отпадъци за Столична община

Списание Собственик

бутони за социални мрежи

Кратък URL: http://www.sobstvenik.com/?p=3550

Създадено от на окт. 6 2011. Част от Закони, Новини. Може да се абонирате за коментарите към тази статия чрез RSS 2.0. Коментарите и пинг в момента са спрени.

Коментирането е спряно

Фирмено разузнаване онлайн!

Търсене в архива

Бюлетин

Фото галерия

Фирмено разузнаване онлайн!
Вход | Designed by Gabfire themes